La sala Apolo farà un concert amb un miler de persones, com a prova pilot per recuperar la normalitat, prova pionera al món.

La sala Apolo de Barcelona farà aquest mes d’octubre un concert amb un miler de persones tal com es feien abans de la pandèmia de la Covid-19, és a dir, sense taules i cadires a la pista de ball, sense respectar distància de seguretat i sense més límit d’aforament que el que té el mateix local, on la gent podrà prendre una copa i ballar tal com ho feien ara fa sis mesos.

L’única diferència d’aquesta prova pionera al món és que abans d’entrar, el públic assistent s’haurà de sotmetre a un test ràpid d’antígens que detecta el Coronavirus a l’instant i tan sols podran entrar les persones que donin negatiu. Dins del local s’haurà de portar mascareta i desinfectar-se amb gel hidroalcohòlic.

Darrere aquesta prova pilot pionera al món, que si surt bé ens permetrà recuperar els espectacles i sales d’oci que han estat un dels sectors més perjudicats econòmicament d’aquesta pandèmia, està l’Hospital de Can Ruti, amb Bonaventura Clotet i Boris Revollo al capdavant, i compta amb el suport del Primavera Sound.

Els assistents donaran les seves dades personals per tat que es pugui fer un seguiment en els dies posteriors al concert, amb la finalitat de detectar si s’ha produït algun contagi i al mateix temps mesurar l’eficàcia dels tests d’antígens que si resulta altament fiable, ens permetrà per exemple tornar a veure els estadis de futbol amb públic a les graderies.

Tags: Apolo, Barcelona, Concerts, Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: