Vols deixar la gran ciutat i anar a viure a Tuixent gestionant l’Alberg i el Centre Cívic?


2
1 share, 2 points

La pandèmia del Coronavirus que estem patint des del mes de març ha canviat moltes coses en la nostra societat i una d’elles és l’entorn on vivim. El confinament i el teletreball ens ha fet pensar en la possibilitat d’abandonar les grans ciutats i tornar al món rural.

Ara precisament l’Ajuntament de Josa i Tuixent a l’Alt Urgell, un municipi de 106 habitants censats l’any passat, treu a concurs l’arrendament de l’Alberg de joventut i el Centre Cívic de Can Cortina, una bona oportunitat per allunyar-se de la ciutat i instal·lar-se en aquest entorn muntanyenc.

L’escola de Tuixent actualment tan sols té vuit infants escolaritzats i amb iniciatives com aquesta el consistori intenta atraure a famílies que vulguin viure i generin més activitat social i econòmica en el poble. La finalitat del concurs és atorgar la gestió de l’Alberg i el Centre Cívic, tant pels visitants que es vulguin allotjar a l’alberg com perquè la gent del poble tingui un espai de trobada en el Centre Cívic on puguin desenvolupar diferents activitats i prendre un cafè.

L’Alberg de Tuixent s’utilitza principalment per escoles durant els períodes de colònies, per quan els alumnes fan pràctiques d’esquí nòrdic a l’estació de Tuixent-La Vansa o a l’estiu per activitats relacionades amb la natura.

Respecte al Centre Cívic es tracta de donar el servei de cafeteria durant la setmana i en actes organitzats per l’ajuntament com festes populars o actes de la festa major i fires. El pressupost de la licitació és de poc més de 75.000 €, IVA inclòs i el termini per presentar les ofertes és el pròxim 27 d’octubre. Trobareu tota la informació en la web de l’Ajuntament de Josa-Tuixent.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
1 share, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
6
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
3
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Hola. Soc enginyer, responsable de qualitat. En el meu temps lliure faig alta muntanya, ferrades, senderisme, raquetes, etc. He portat durant 21 anys grups. M’agradaria poder canviar de feina i gaudir d’aquesta oferta. Gràcies