Bartomeu i la seva Junta Directiva denuncien a la Guàrdia Civil possibles signatures falses per la moció de censura.

Ahir mateix coneixíem la notícia que els impulsors de la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva havien superat les 16.521 signatures necessàries perquè la moció prosperés i avui salta la notícia de què la direcció del Barça, en un intent d’aturar la moció, ha presentat una denúncia davant la Guàrdia Civil per algunes signatures que segons ells presenten irregularitats.

Segons informa la Cadena Ser, el club va presentar la denúncia però el cos policial va considerar que la documentació entregada no era suficient i ahir mateix va requerir al Barça que l’ampliés i documentés el contingut sobre les possibles irregularitats en algunes de les signatures.

El motiu per presentar la denuncia, segons la Ser, és que en la Mesa del vot de censura es va rebutjar trucar als més de 20.000 socis que van signar com a mesura per la validació.

https://twitter.com/MesQueUnaMocio/status/1313792429762453505

Segons La Vanguardia, en un escrit al qual han tingut accés s’alerta a la Guàrdia Civil que:

“S’han detectat evidències de la possible perpetració d’il·lícits de caràcter penal que, per la seva transcendència, escapen a l’àmbit de la Mesa. Per aquest motiu posem en coneixement de la Unitat de Policia Judicial per la seva investigació i esclariment”.

El club creu que aquest fet podria estar relacionat amb el possible frau de la revenda d’uns 2.800 carnets de soci, cas que està actualment judicialitzat. La denuncia per les possibles irregularitats en les signatures, s’ha presentat davant Daniel Baena, el guàrdia civil que va liderar la instrucció del procés de la Unitat de la Policia Judicial de Barcelona.

Veurem com queda aquest assumpte, però sembla que tant Josep Maria Bartomeu com la seva Junta directiva s’estan aferrant al càrrec.

Tags: BARÇA, moció de censura

Notícies semblants: