El vídeo que s’ha fet viral arran l’absolució de Tamara Carrasco

Després de conèixer l’absolució de Tamara Carrasco per part del Jutjat Penal número 25 de Barcelona, després que hagués estat confinada més d’un any a la seva població de Viladecans, la plataforma Octuvre, impulsada per Marta Sibina i Albano Dante Fachín, ha publicat un vídeo que s’ha fet viral a les xarxes i on es desmunta tota la campanya de criminalització dels CDR. 

En el vídeo “Clavegueres: mitjans, polítics i jutges” fan un repàs a tot el que van orquestrar els poders de l’estat per atacar als CDR, comparant-los amb el terrorisme de baixa intensitat d’ETA. Comparar les protestes dels CDR amb el terrorisme d’ETA que al llarg dels anys que va estar actuant va provocar més de 800 morts, no és mesquí, és molt pitjor.

Si el tall d’una carretera o enviar un missatge de watssap per la que van acusar Tamara Carrasco és el mateix que un assassinat, ens hem de parar a pensar en mans de qui hem deixat el país.

Tags: Octuvre, Tamara Carrasco

Notícies semblants:

Últimes Notícies