Cristiano Ronaldo, positiu en Coronavirus es podria perdre el partit de Champions contra el Barça

Cristiano Ronaldo ha abandonat avui la concentració amb la selecció portuguesa per haver donat positiu en la prova de Coronavirus. El jugador de la Juventus de Torí, pròxim rival del Barça en la Champions, no disputarà el partit que demà enfrontarà a Portugal i Suècia en la UEFA Nations League, i veurem si pot disputar el Juventus – Barça del dia 28 d’octubre.

La Federació Portuguesa de Futbol ha emès un comunicat per informar que Cristiano Ronaldo ha estat retirat de la concentració, es troba bé i no té cap símptoma. La resta de jugadors s’han fet noves proves, tots han donat negatiu i podran disputar el partit de demà.

Cristiano Ronaldo es troba aïllat i en un principi si no es presenta cap complicació, és probable que pugui jugar contra el Barça a final de mes, just quan acabi la quarantena.

Tags: Cristiano Ronaldo

Notícies semblants: