Els Mossos denuncien 219 persones que en plena pandèmia havien muntat una festa il·legal a l’Anoia

En plena pandèmia i en aquests dies en què Catalunya està registrant un important rebrot de la Covid-19, més de 250 persones es van reunir aquest cap de setmana al voltant d’una masia abandonada al terme municipal de Rubió a l’Anoia per fer una festa il·legal, el que anomenem una rave (concentració festiva dels aficionats a la música house o techno i que generalment se celebra sense autorització en un edifici abandonat o a l’aire lliure).

Malgrat que l’accés a la casa estava tancat, van trencar la carena per tal de poder entrar tot el material necessari per fer un concert, equips de so professionals, llums i fins i tot carpes. A la festa van acudir més de 250 persones, algunes amb tendes de campanya per passar la nit i 150 cotxes estaven aparcats a l’esplanada als voltants de la masia abandonada.

Van ser els veïns de la zona qui van donar el toc d’alerta i quan els Mossos d’Esquadra es van personar al lloc de la festa il·legal, els assistents es van negar a marxar, volien continuar amb la festa. Els Mossos van decidir muntar controls de sortida i durant el dispositiu que va durar tot el diumenge i part de la nit de dilluns, van denunciar 219 persones, algunes d’elles per alcoholèmia i consum de drogues.

Els Mossos van acompanyar al camió que portava tot l’equip de so i il·luminació fins a Igualada on va queda comissat. Ara els organitzadors s’enfronten a una denúncia per delicte contra la salut pública. No cal dir que de mascaretes, distància i gel hidroalcohòlic no volien sentir ni a parlar.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Festa il.legal

Notícies semblants: