Cremen un cotxe de policia a Sant Andreu de la Barca i amenacen que no pararan fins a fer alguna cosa més gran.

Ahir van cremar un cotxe de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat). L’atemptat ha estat reivindicat per un home a través d’una trucada telefònica en la qual anuncia que no pararà fins a fer una cosa molt gran.

Els fets van passar ahir a les 9.30 del matí quan un home va trencar la finestra del vehicle policial que estava aparcat davant la comissaria de la Policia Local, contigua a l’Ajuntament i després de llençar un producte accelerant, va calar foc al cotxe. Van ser els mateixos policies locals els que van apagar el foc amb un extintor.

Els Mossos d’Esquadra han identificat al possible autor de l’atemptat, després de rebre ahir al migdia la trucada d’un home que reivindicava l’atemptat i afirmava que el que pretenia era calar foc a una furgoneta dels Mossos, però va acabar cremant el de la policia local. L’autor de la trucada també va afirmar que no pararia fins a fer una cosa molt gran, que no l’importa morir i que no serà fàcil detenir-lo si no el maten abans.

Segons ha publicat l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca fa uns minuts, el presumpte autor de l’atemptat ha estat detingut i passarà a disposició judicial. 

Tags: Sant Andreu de la Barca

Notícies semblants: