El vestidor del Barça dividit per la negociació de la rebaixa salarial.

L’economia del Barça com la de moltes empreses en aquests temps de pandèmia s’ha vist trasbalsada i el club està plantejant una rebaixa salarial per a tots els seus treballadors inclosos els jugadors del primer equip, que són els que tenen els sous més alts.

En aquest any que la temporada es va haver de suspendre i quan es va reprendre va ser sense públic en el Camp Nou i els pocs turistes que han visitat la ciutat de Barcelona, han provocat la caiguda en picat dels ingressos dels clubs de futbol i en el cas del Barça, no queda altre remei que plantejar un canvi per tal de quadrar els comptes abans d’enfrontar-se a la moció de censura presentada contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva.

Però el vestidor del Barça no es posa d’acord amb la negociació de la rebaixa salarial que planteja la directiva de Josep Maria Bartomeu. Segons va informar Catalunya Ràdio, hi ha tres jugadors que es desmarquen de la posició dels altres. La majoria dels jugadors han signat un burofax que han enviat al club rebutjant la proposta de la junta de negociar una adequació salarial per la via de l’Estatut dels Treballadors, excepte Marc-André ter StegenClément Lenglet i Frenkie de Jong.

Aquests tres jugadors accepten negociar conjuntament amb la resta de treballadors del club, mentre que els que han signat el burofax no volen la negociació conjunta amb els altres empleats, entre els quals es troben des dels alts executius fins als empleats administratius o de les taquilles, volen una negociació en privat tal com es va fer el passat mes de març.

El club que està pendent de la moció de censura presentada, necessita rebaixar les despeses i segons Catalunya Ràdio estaria pensant en la rebaixa d’un 30% en els salaris dels jugadors, que actualment suposen el 70% del pressupost del FC Barcelona.

Tags: BARÇA

Notícies semblants: