CIUTATS

L’Hospital de Sant Pau s’omplirà de llums per Nadal. Un viatge per “Els llums de Sant Pau”.

Si les restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19 ens deixen, el recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona s’omplirà de llums aquest Nadal. En un espectacle sota el nom de “Els llums de Sant Pau” l’antic hospital obrirà les portes cada tarda/nit des del 23 de novembre fins al 10 de gener, d’aquest any marcat pel Coronavirus.

Per primer cop el recinte modernista de Lluís Domènech i Montaner, es transformarà en un paisatge ple de llums, digne de tot un conte de fades. Aquest espectacle que ha recorregut diverses ciutats europees en aquests darrers anys, arriba per fi a Barcelona.

Durant set setmanes podrem gaudir d’un recorregut d’un 1,5 km de llarg ple de llums, des de les sis de la tarda fins a les onze de la nit, en visites d’una durada de mitja hora. L’organització ha pres totes les mesures necessàries davant la Covid-19 i demanen a tot el públic assistent que les respecti, com l’obligatorietat de portar mascareta tant en espais oberts com tancats, guardar la distància de seguretat i utilitzar el gel desinfectant que hi haurà a cada zona.

En un principi està previst que a través d’un servei de càtering hi hagi oferta gastronòmica, però en funció de com estigui la situació de la pandèmia en aquelles dates es podria suspendre. Si voleu veure l’Hospital de Sant Pau ple de llums aquest Nadal, podeu reservar l’entrada a Els llums de Sant Pau.

Tags: Hospital de Sant Pau

Notícies semblants: