Obre a Barcelona la primera botiga física de mascaretes de tot l’Estat

Foto: URBNMSK

Barcelona ja té la primera botiga física de tot l’Estat espanyol especialitzada en la venda de mascaretes reutilitzables. La marca URBNMSK que té la llicència de venda de les mascaretes del Barça, l’Atlètic Club i del Sevilla i que fins ara venien únicament en línia, ha obert una botiga al carrer d’Enric Granados, 80 de Barcelona.

El primer establiment d’aquestes característiques de tot l’Estat, on podrem trobar multitud de marques com ReprotectWe Stay DifferentMaskmeAbbacino o Lugupell, algunes de disseny propi i les dels tres clubs esmentats abans.

Un local de 83 m² distribuïts per zones on podem trobar les diferents marques amb un total de 350 models disponibles. Totes les mascaretes són reutilitzables, compleixen amb les normatives de seguretat sanitària i es poden reutilitzar fins a 30 vegades, seguint els consells que especifiquen respecte a rentats.

Foto: URBNMSK

Segons explica Hector Pardo, portaveu de l’empresa, l’objectiu d’URBNMSK és convertir-se en un punt de referència on la gent pugui aconseguir les seves mascaretes i comprovar la qualitat del producte in situ. Les seves col·leccions es poden ajustar a les necessitats de tots els públics, des dels joves que busquen productes atrevits, aficionats del futbol que volen lluir l’escut del seu equip fins a qualsevol persona que vulgui una mascareta reutilitzable.

UrbnMsk que va néixer arran de la pandèmia traient al mercat la mascareta R40 (Reprotect40), una mascareta que es pot rentar fins a 40 vegades, ara ha fet el salt al carrer. L’empresa aposta per la sostenibilitat i d’aquí les mascaretes reutilitzables produïdes íntegrament a l’Estat espanyol. Al setembre UrbMsk ja havia facturat més de sis milions d’euros bruts venent en línia o a grans majoristes.

URBNMSK és un projecte de Mutter Ventures, la “fàbrica” d’empreses digitals impulsada
per Christian Rodríguez, Guillermo GaspartCarlos Galí i Alfonso Le Monnier.

L’equip d’URBNMSK – Foto: URBNMSK
Tags: Barcelona, Botiga, Mascaretes

Notícies semblants: