Decretat el Toc de queda a la Catalunya Nord


El Pont del Diable de Ceret, capital del Vallespir a la Catalunya Nord

La Catalunya Nord és el primer territori de parla catalana en el que s’ha decretat el toc de queda. Ja fa dies que França va prendre la mesura de prohibir la circulació de persones i vehicles durant les hores de la nit en diverses poblacions a més de la seva capital, París.

Ara el primer ministre Jean Castex arran de l’augment de casos de Covid-19 detectats en la regió dels Pirineus Orientals, ha decretat el toc que queda entre les nou de la nit i les sis del matí. Aquesta mesura s’estén a altres 37 departaments de França.

La mesura entrarà en vigor a partir de divendres a mitjanit i en principi estarà vigent durant les pròximes sis setmanes. Pel que fa a Catalunya i el País Valencià, avui mateix se celebra la reunió entre el govern central i les comunitats autònomes on aquesta mesura està damunt la taula per debatre.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.