El Barça denunciarà al periodista Salvador Sostres per racisme contra Ansu Fati

Salvador Sostres

Els serveis jurídics del FC Barcelona estan estudiant la possibilitat d’emprendre accions legals contra el periodista i col·laborador del diari ABC, Salvador Sostres per racisme contra el jove jugador Ansu Fati. El periodista en un article publicat en el citat diari, va comparar a Ansu Fati amb un manter i als manters de delinqüents.

Ansu quasi marca, amb un remat de 9, girant a la perfecció el cos. Ansu corrent té alguna cosa de gasela, de manter joveníssim i negre que de sobte veies corrent pel Passeig de Gràcia quan el crit d'”Aigua, Aigua!”, anunciava que la Guàrdia Urbana havia arribat”.

“Selvàtiques estampes en el cor de la ciutat. Ara això no passa, perquè per Ada Colau els delinqüents són els policies i no els manters, que ja no han de sortir corrent. També és cert que sense turistes els flaqueja bastant el comerç”.

Avui Salvador Sostre s’ha disculpat a través del mateix diari ABC, amb aquestes paraules:

“A la crònica del Barça sobre el seu partit contra el Ferenvaros, en la meva voluntat d’elogiar la bellesa dels moviments d’Ansu, i la seva classe com a jugador molt jove, algunes expressions han estat preses com un menyspreu racista”.

“Res més lluny de la meva intenció, ni de la meva opinió, molt favorable al jugador com he expressat en totes les meves cròniques des que va debutar. Lamento profundament el malentès i demano disculpes a qui hagi pogut sentir-se ofès”.

Moltes han estat les reaccions a les xarxes arran d’aquest article publicat per Salvador Sostres, un dels primers a reaccionar va ser el company d’AnsuGriezmann, que en el seu compte de Twitter va publicar:

Ja és hora que el racisme desaparegui de tot arreu, del carrer quan algú qualifica als manters, dels camps de futbol on s’emmirallen els nostres infants i per descomptat dels mitjans de comunicació.

Tags: Ansu Fati, racisme

Notícies semblants: