El govern de la Generalitat demanarà l’estat d’alarma per tal de poder aplicar un toc de queda

En la reunió del Consell Executiu extraordinari celebrada aquesta tarda s’ha decidit demanar al govern central que decreti l’estat d’alarma per tal de poder aplicar un toc de queda nocturn en territori català.

El vicepresident Aragonès, amb funcions de president i la consellera Budó han comparegut en roda de premsa per informar de la decisió que s’ha pres avui, per tal de contenir l’important augment de casos de Covid-19 que s’estan produint aquests dies a Catalunya.

Amb l’estat d’alarma descentralitzat que estan demanant, la Generalitat seria l’únic organisme competent per prendre decisions, assumint totes les responsabilitats. La intenció, si la situació no millora és ampliar les mesures restrictives, especialment durant les hores de la nit.

Cada cop són més les comunitats que se sumen a la decisió de demanar l’estat d’alarma per poder aplicar el toc de queda. Castella i Lleó ja ha anunciat que ho farà a partir de demà dissabte i altres comunitats faran com Catalunya.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Estat d'alarma, Toc de queda

Notícies semblants: