El vídeo on ens expliquen la trajectòria del jutge Marchena, sempre vinculada a la dreta 


-1

El canal Octuvre de YouTube ens ofereix un vídeo on repassen la trajectòria que ha tingut el jutge del Tribunal Suprem, Manuel Marchena, president de la Sala Segona del Suprem, encarregada de jutjar als presos polítics catalans en el cas del procés. En ell es posa de manifest els seus vincles amb la dreta espanyola.

El vídeo comença explicant que el pare de Marchena era un capità de la legió que va exercir com a jutge instructor militar i fent-se una pregunta: “Marchena podria ser un fatxa disfressat de jutge”? Escolteu el vídeo i mai millor dit, jutgeu vosaltres mateixos.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.