El Punt de Trobada andorrà tancarà les portes el pròxim 30 de novembre

El mític centre comercial andorrà E. Leclerc que tots coneixem com a Pont de Trobada, tancarà les portes definitivament el pròxim 30 de novembre, per donar compliment a la sentència judicial ferma que dóna per acabat el litigi que mantenien feia anys amb la família Mallol, propietària dels terrenys on està ubicat.

Els 350 treballadors del centre ja han estat informats per part de la família Cachafeiro, gestors del supermercat que en compliment de la sentència l’edifici haurà de quedar lliure el 30 de novembre i ells acomiadats, ja que no han acceptat la pròrroga que havien demanat fins al 28 de febrer de l’any vinent i així poder aprofitar la campanya de Nadal.

El centre comercial Punt de Trobada va suposar tot un esdeveniment per la població catalana quan va obrir l’1 d’agost de 1990, ja no havíem de pujar fins al centre de la capital andorrana per poder anar a comprar aquell sucre, tabac o licors que estaven tan bé de preu i després fer llargues cues fins a la frontera per tornar de baixada a Catalunya. El Pont de Trobada estava molt més proper a la frontera i ens oferia tots els productes que acostumaven a anar a comprar a Andorra. 

Ara la propietat de l’edifici ha cedit l’explotació del nou centre a Pyrénées que ha arribat a un acord amb el gegant francès Carrefour per obrir el seu primer supermercat de la marca a Andorra i que també tindrà una oferta gastronòmica a través de Bon Appétit de la cadena francesa.

La direcció de Pyrénées ja ha anunciat que quan obri el nou centre necessitarà contractar personal i s’ofereix a fer la selecció entre els treballadors de Punt de Trobada.

Fins al 25 de novembre faran liquidació de tots els productes per tal de poder buidar l’edifici el dia 30 com marca la sentència. Tal com estem aquests dies amb l’estat d’alarma i el confinament nocturn, no és massa aconsellable desplaçar-nos fins a Andorra, però els que sou de les comarques properes potser podreu aprofitar.

Notícies relacionades: Tallada la carretera de la Seu a Andorra per una important esllavissada (Agost 2019).

Tags: Andorra, Punt de Trobada

Notícies semblants: