El Toc de queda a Catalunya serà de 10 de la nit a les 6 del matí. Els establiments hauran de tancar a les 21 hores.


Finalment el Toc de queda o Confinament nocturn a Catalunya queda establert entre les 10 de la nit i les 6 del matí, així ho ha anunciat el govern de la Generalitat un cop confirmat el decret de l’estat d’alerta per part del govern espanyol.

Per tal de facilitar que els treballadors i la resta de gent després de fer les seves gestions, puguin arribar al seu domicili abans de les 22 hores, els establiments públics hauran de tancar a les 21 hores. Aquesta mesura també afectarà teatres, cinemes, gimnasos i altres locals.

Com ha anunciat el president del govern espanyol en la seva roda de premsa, hi haurà excepcions o altres mesures restrictives, que marcaran les Comunitats autònomes, però les que estan clares són:

– Per motius laborals
– Per tenir cura de persones grans o dependents
– En cas d’emergència

La resta d’excepcions o altres mesures a prendre a Catalunya, les coneixerem en la roda de premsa que el govern farà a partir de les sis de la tarda un cop acabi la reunió del PROCICAT.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.