Pedro Sánchez i el Papa sense mascareta ni distància, aquest és l’exemple que volen donar a la ciutadania?


Foto: Twitter @sanchezcastejon

Estem a les portes d’un toc de queda o com alguns prefereixen dir d’un confinament nocturn i mentre tots els governants ens demanen a la ciutadania que siguem responsables a l’hora d’interactuar amb els nostres amics i familiars, ells són els primers a saltar-se aquesta responsabilitat, fins a l’extrem d’arribar a pensar que nosaltres som els únics culpables de l’augment de contagis que s’estan produint en aquests moments.

Ahir van saltar a totes les xarxes socials unes imatges del President Pedro Sánchez, el Papa Francisco i tot el seguici que els acompanyava, sense dur mascareta i sense respectar la distància de seguretat que ens demanen a tots, esperem que com a mínim s’haguessin rentat les mans.

Foto: Twitter @sanchezcastejon

Fora bromes, que és el que inspira aquesta notícia, no es pot permetre que aquestes persones que tenen responsabilitats públiques no compleixin amb el que estan demanant dia a dia, a la ciutadania. Segurament tots ells s’hauran fet la prova PCR i no són positius en Covid-19, prova a la qual nosaltres no tenim accés si no tenim símptomes o hem tingut un contacte estret amb una persona infectada.

Per responsabilitat han de predicar amb l’exemple i mai millor dit en el cas del Papa. No hi ha una regulació que sanciona a les persones que no porten mascaretes?, perquè no la compleixen?

Moltes han estat les reaccions d’indignació a les xarxes socials:


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.