Ahir va fer cinc anys que Carme Forcadell va ser escollida Presidenta del Parlament i ens ho recorda amb un vídeo.

Ahir, 26 d’octubre va fer cinc anys que Carme Forcadell va ser escollida Presidenta del Parlament de Catalunya i ens ho recorda amb un vídeo que ha publicat al seu perfil de Twitter on reivindica la sobirania del Parlament.

D’aquests cinc anys que es van complir ahir, més de la meitat els ha passat a la presó, concretament ara fa dos anys i set mesos que està empresonada, primer a Alcalà-Meco a Madrid, més tard va ser traslladada a Catalunya i després d’una breu estança a Puig de les Basses va ingressar a Mas d’Enric. Actualment compleix la seva condemna d’onze anys i mig al centre penitenciari de Wad Ras de Barcelona.

En paraules de la Carme:

“En un parlament s’ha de poder parlar absolutament de tot, amb l’únic límit del respecte pels Drets humans”.

Per acabar dient:

Visca la Democràcia!

Visca el poble sobirà!  i

Visca la República Catalana!

Tags: Carme Forcadell

Notícies semblants: