El govern dóna llum verda a la votació del vot de censura del Barça

Segons informa RAC1, el Govern de la Generalitat ha respost la carta que el Barça li va remetre al Vicepresident amb funcions de President, Pere Aragonès, en la que li demanaven que valoressin la viabilitat de fer el vot de censura aquest pròxim cap de setmana de Tots Sants, tenint en compte la situació actual que viu el país a causa de la pandèmia de la Covid-19.

El govern representat pels departaments de Presidència, Interior i Salut ha respost al FC Barcelona dient:

 

“Que no hi ha impediments jurídics ni sanitaris per celebrar la votació del vot de censura, sempre i quan s’incloguin, en el protocol organitzatiu de l’esmentat vot de censura, els requisits que el grup tècnic del PROCICAT va presentar al propi FC Barcelona en la reunió celebrada el passat 21 d’octubre.”

Així que amb aquesta decisió de la Generalitat, Josep Maria Bartomeu que ahir va argumentar que no veu cap motiu per dimitir i continua aferrant-se al càrrec, ja no té més impediments per celebrar la votació aquest cap de setmana, que respectar totes les mesures de seguretat que es marquen en el protocol esmentat, en el qual s’establia que s’haurà de fer en diferents llocs i no en una sola seu com pretén el Barça.

Tags: BARÇA, Vot de censura

Notícies semblants: