L’Hotel Juan Carlos I de Barcelona a la venda per 1 euro 


No és cap ganga el preu de venda de l’Hotel Juan Carlos I de l’avinguda Diagonal de Barcelona. Segons apunta El Confidencial, l’hotel Fairmont Rey Juan Carlos I es ven a preu de saldo d’un euro més els deutes que ronden entre els 70 i 100 milions d’euros.

Aquesta operació pretén evitar entrar en el concurs de creditors al que es veu abocat a conseqüència de les altes xifres de deutes que ha acumulat al llarg d’aquests darrers anys. Segons declaracions d’un inversor al citat diari l’operació és un pèl complicada, ja que a més dels enormes deutes, el propietari del terreny on s’ubica l’hotel no és el mateix, es va edificar en dos terrenys que va cedir l’Ajuntament de Barcelona mitjançant una concessió.

A més en mig de tot hi ha una disputa judicial entre Barcelona Project‘s S.A. i l’expresident del Barça i propietari de la cadena d’hotels Husa, Joan Gaspart, per presumpta estafa feta quan Husa gestionava l’Hotel Juan Carlos I, per la que el propietari de l’hotel, el príncep saudí Turki Bin Nassen demana a Gaspart més de 16 milions d’euros.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.