ÚLTIMA HORA: Josep Maria Bartomeu presenta la seva dimissió com a President del Barça

Després de la reunió que aquesta tarda ha fet la Junta directiva del Barça, Josep Maria Bartomeu i tota la seva Junta Directiva han decidit presentar la dimissió, amb vista que la votació del vot de censura es podia celebrar aquest cap de setmana segons el vistiplau de la Generalitat de Catalunya, sempre que es complissin les mesures de seguretat marcades al protocol establert.

Sembla que el fins avui president del Barça ha canviat d’opinió, ja que ahir mateix va afirmar que no veia cap motiu per dimitir. D’ahir a avui no han canviat tantes coses com per canviar d’opinió, tan sols que el vot de censura anava endavant i potser prefereix dimitir que perdre.

A partir d’ara serà una Comissió Gestora la que es farà càrrec de les funcions ordinàries del club i com a principal objectiu tindrà la convocatòria d’eleccions, tal com marquen els estatuts, dins el termini de tres mesos.

Així que seguint els terminis previstos tindrem un mes de febrer mogut, el 14 eleccions al Parlament de Catalunya i abans de finals del mateix més s’haurien de fer les del Barça.

Tags: BARÇA, Bartomeu

Notícies semblants: