Media Markt tria Barcelona per establir el Centre administratiu internacional


2

Segons publica Expansión, la multinacional alemanya Media Markt ha triat Barcelona com a seu per instal·lar el seu centre administratiu internacional, concretament serà al Parc Empresarial Marc Blau del Prat de Llobregat, on ara té les oficines centrals a Espanya.

El hub Global Business Services Iberia de Media Markt concentrarà al Prat de Llobregat els processos d’administració dels 11 mercats europeus en els quals opera per tal d’unificar-los en un sol centre.

Amb aquesta inversió de Media Markt es crearan 500 llocs de treball que tan necessaris són en aquests moments de pandèmia de la Covid-19.


T'agrada? Compartiex-ho!

2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
8
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.