Noves mesures restrictives a Catalunya entre elles el confinament per municipis durant el cap de setmana


-1
-1 points

El govern de la Generalitat preveu endurir les mesures restrictives durant quinze dies, per tal de baixar la corba de contagis de la Covid-19 i evitar que es produeixi el col·lapse en els hospitals. Segons anunciaran a  la roda de premsa d’aquest migdia, a partir d’ara s’estableix un confinament perimetral de Catalunya, és a dir, no es podrà sortir de la Comunitat, i un confinament en el municipi de residència durant els caps de setmana, excepte en els casos excepcionals previstos. També s’han pres mesures pel que fa a educació, cultura i l’esport. 

Educació: Es mantenen les classes presencials a primària, en secundària s’opta per un model combinat entre presencials i a distància i les universitats continuaran treballant per internet. Les classes extraescolars queden suspeses.

Cultura: Cinemes, teatres, sales de concerts i altres espectacles culturals hauran de tancar.

Esports: Gimnasos, centres esportius i clubs no professionals també hauran de tancar.

Centres comercials: Els establiments de més de 800 m² hauran de tancar excepte alimentació i serveis essencials.

El confinament en el municipi els caps de setmana serà d’aplicació entre les 6 del matí del divendres i les 6 del matí del dilluns i es començarà a aplicar a partir de demà 30 d’octubre. Aquest cap de setmana de Tots Sants hi haurà una excepció per visitar els cementiris comarcals.

Respecte al servei de restauració a domicili, s’amplia en una hora, els repartidors podran fer entregues fins a les 11 de la nit. El confinament nocturn continua establert entre les 22 hores i les 6 hores.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.