Aldarulls a la Plaça Sant Jaume en el transcurs de la concentració en protesta de les restriccions

En la concentració que s’ha fet aquesta tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona com a protesta per les noves restriccions decretades per la Generalitat, s’han produït greus aldarulls i enfrontaments entre un grup de manifestants i els Mossos d’Esquadra.

Segons la Guàrdia Urbana unes 1.500 persones s’han concentrat a la plaça Sant Jaume al voltant de les cinc de la tarda. Hi havia gent molt diversa, des de treballadors, botiguers fins a negacionistes del Coronavirus.

Durant el transcurs de la concentració alguns dels manifestants han estat llençant petards i pots de fum però la cosa s’ha anat animant fins que un grup ha començat a llençar objectes i les tanques de protecció contra els cotxes dels Mossos, moment en què aquests han carregat contra els manifestants.

Els Mossos han dispersat la gent que ha fugit cap a la Via Laietana on han encès dues fogueres i s’ha produït la crema de mobiliari urbà.

Tags: Barcelona, manifestació

Notícies semblants: