Aldarulls a la Plaça Sant Jaume en el transcurs de la concentració en protesta de les restriccions


-1
-1 points

En la concentració que s’ha fet aquesta tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona com a protesta per les noves restriccions decretades per la Generalitat, s’han produït greus aldarulls i enfrontaments entre un grup de manifestants i els Mossos d’Esquadra.

Segons la Guàrdia Urbana unes 1.500 persones s’han concentrat a la plaça Sant Jaume al voltant de les cinc de la tarda. Hi havia gent molt diversa, des de treballadors, botiguers fins a negacionistes del Coronavirus.

Durant el transcurs de la concentració alguns dels manifestants han estat llençant petards i pots de fum però la cosa s’ha anat animant fins que un grup ha començat a llençar objectes i les tanques de protecció contra els cotxes dels Mossos, moment en què aquests han carregat contra els manifestants.

Els Mossos han dispersat la gent que ha fugit cap a la Via Laietana on han encès dues fogueres i s’ha produït la crema de mobiliari urbà.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.