Els Caganers d’aquest any marcats per la pandèmia de la Covid-19

Foto: Caganer.com

El Caganer és la figura més típica de Nadal a Catalunya, no hi ha cap pesebre català que no tingui un caganer. Aquest home amb barretina ajupit entre els arbres del pesebre fent les seves necessitats, és un símbol de bona sort per l’any que està a punt d’arribar. Aquest any marcat per la pandèmia del Coronavirus, més que mai hem de posar el Caganer al pesebre perquè l’any que ve el maleït virus desaparegui de les nostres vides o almenys el tinguem controlat.

El caganer tradicional és un home amb el vestit clàssic de català, faixa, espardenyes, barretina i amb una pipa a la boca, però amb el pas dels anys com tot a la vida, el Caganer també s’ha anat actualitzant, cada any sorgeixen nous models de personatges de l’actualitat i aquest any l’actualitat la marca la pandèmia de la Covid-19.

L’empresa de Torroella de Montgrí, Caganer.com, ha creat nous models basats en la pandèmia, el caganer amb mascareta, caganers sanitaris o un personatge que s’ha fet molt popular a causa del Coronavirus com és l’epidemiòleg Fernando Simón.

Foto: Caganer.com

La gent de Caganer.com tampoc s’han volgut oblidar d’altres personatges que han triomfat aquest any com el jove davanter del Barça, Ansu Fati que s’ha convertit en tot un jugador revelació d’aquesta temporada, assolint records marcats per la seva joventut.

Foto: Caganer.com

I tampoc es podien oblidar dels personatges més vistos a les televisions mundials aquests dies com són els dos aspirants a la Presidència dels Estats Units i que a dos dies de les eleccions, encara estem pendent de qui ha estat el guanyador, Donald Trump o Joe Biden.

Un caganer molt emotiu i especial que han fet és l’entranyable cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés que malauradament ens va deixar el passat mes de juny, després de no poder superar el càncer que patia i que tant ens va ensenyar en els seus darrers dies sobre la vida i la mort. 

Foto: Caganer.com

Esperem que puguem comprar aquests caganers en totes les fires de Nadal que es fan arreu de Catalunya com la de Santa Llúcia a Barcelona, però si malauradament s’han de suspendre per culpa de la Covid-19, podeu comprar el caganer que més us agradi a través de la Web de Caganer.com i el rebreu a casa directament. Sigui com sigui, aquest any més que mai hem de posar un Caganer al pesebre.

Tags: Caganer

Notícies semblants: