El Confinament nocturn es prorroga durant quinze dies més a tota Catalunya

El Comitè tècnic del PROCICAT (Pla d’Emergències de Protecció Civil de Catalunya) ha decidit avui prorrogar durant quinze dies més el confinament nocturn a tota Catalunya. Aquesta pròrroga es publicarà en el DOG (Diari Oficial de la Generalitat) abans que venci l’actual període restrictiu.

El Departament de Salut ha proposat aquesta pròrroga per consolidar les incipients dades esperançadores de l’epidèmia i fonts d’Interior han dit que cal perseverar per mantenir la tendència a la baixa que estem experimentant actualment.

L’horari del confinament nocturn continuarà establert entre les deu de la nit i les sis del matí. Continuen en vigor les mesures de confinament perimetral de Catalunya i confinament per municipis durant el cap de setmana, mesures que s’hauran de revisar divendres vinent, així com les de tancament de determinats establiments com bars, restaurants, espectacles, gimnasos o centres comercials.

En els darrers dies s’ha apreciat una lleu millora en les dades de contagi, baixant per sota de l’índex de l’1 i s’han estabilitzat els ingressos en centres sanitaris, però per poder doblegar la corba es necessiten uns dies més d’esforços per part de tots i totes.

Tags: Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: