A partir de dilluns els trens de Ferrocarrils de la Generalitat tindran un vagó de silenci

En una entrevista del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet al programa Via Lliure de RAC1, ha dit que a partir del dilluns dia 9 de novembre tots els trens de Ferrocarrils de la Generalitat tindran un vagó de silenci per tal d’evitar contagis de la Covid-19.

Aquesta mesura pretén conscienciar a la gent que és millor que en el transport públic no es parli, ja que d’aquesta manera evitem els aerosols que ens poden contagiar, augmentant així la nostra seguretat davant el Coronavirus.

Malgrat que no es podrà obligar a ningú a callar, se senyalitzaran els vagons amb recomanacions de què la gent viatgi en silenci, ja no tan sols com a mesura de seguretat davant la pandèmia, sinó també per gaudir de més confort.

Calvet també ha volgut afegir que el transport públic de Catalunya està al 100% de la seva oferta i que el problema no radica en els trens, metro o autobús sinó en què l’hora d’entrada i sortida d’empreses i escoles és la mateixa, entre les 8 i les 9 del matí es concentra l’ocupació més gran en el transport públic.

En aquests moments una bona mesura seria que les empreses i escoles fessin entrades i sortides esgraonades per tal que el transport públic no anés tant ple.

Tags: Ferrocarrils

Notícies semblants: