Greu lesió del jove Ansu Fati que el podria tenir fora de joc quatre o cinc mesos

En el partit d’ahir al Camp Nou davant el Betis, el jove davanter Ansu Fati es va lesionar en el minut 30, en el transcurs de la jugada en la qual Mandi va provocar un penal que malauradament no va pujar al marcador del Barça.

Ansu Fati va aguantar fins al descans, però quan es va reprendre el partit ja no va sortir. En un principi Koeman va dir que era perquè tenia unes molèsties, però finalment la lesió sembla més greu. El jove barcelonista pateix un trencament del menisc intern del genoll esquerre.

De moment s’està valorant per part dels metges el tractament a seguir i si es pogués fer un tractament conservador, podria estar dos mesos de baixa, però si finalment s’opta per intervenció per extirpar el menisc, la baixa es podria allargar entre quatre i cinc mesos.

Demà dilluns Ansu Fati se sotmetrà a altres proves per valorar l’abast de la lesió i decidir quin serà el tractament a seguir. Segons els traumatòlegs no és aconsellable en un esportista tan jove extirpar el menisc, ja que aquest actua com un amortidor del genoll que protegeix l’articulació i en principi s’optaria per suturar-lo, però tot està pendent de les proves que li faran demà.

Tags: Ansu Fati, BARÇA

Notícies semblants: