Una protesta del sector de la restauració acaba amb pintades a la façana del Palau de la Generalitat


Aquest matí de diumenge el Palau de la Generalitat i el terra de la plaça de Sant Jaume han aparegut plens de pintades vermelles, després que un grup de persones llencessin globus amb pintura vermella. La Guàrdia Urbana ha explicat a l’ACN que es tracta d’una acció d’un grup entre 8 i 10 persones, vinculades al sector de l’hostaleria i la restauració, en contra del seu tancament.

Sens dubte un dels sectors més perjudicats per les mesures decretades per contenir la transmissió de la Covid-19, ha estat el de la restauració i que des del passat 15 d’octubre que es van veure obligats a tancar han protagonitzat diverses protestes, com la d’aquest matí que ha durat pocs minuts.

El gremi de restauració ha volgut desmarcar-se i condemnar els fets ocorreguts aquest matí contra el Palau de la Generalitat, ho ha fet el seu president, Roger Pallarols a través de Twitter. Els Mossos d’Esquadra han denunciat a quatre persones pel llençament de pintura contra el Palau de la Generalitat.

Els serveis de neteja de l’Ajuntament de Barcelona estan treballant per tal d’esborrar la pintura.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.