Una protesta del sector de la restauració acaba amb pintades a la façana del Palau de la Generalitat

Aquest matí de diumenge el Palau de la Generalitat i el terra de la plaça de Sant Jaume han aparegut plens de pintades vermelles, després que un grup de persones llencessin globus amb pintura vermella. La Guàrdia Urbana ha explicat a l’ACN que es tracta d’una acció d’un grup entre 8 i 10 persones, vinculades al sector de l’hostaleria i la restauració, en contra del seu tancament.

Sens dubte un dels sectors més perjudicats per les mesures decretades per contenir la transmissió de la Covid-19, ha estat el de la restauració i que des del passat 15 d’octubre que es van veure obligats a tancar han protagonitzat diverses protestes, com la d’aquest matí que ha durat pocs minuts.

El gremi de restauració ha volgut desmarcar-se i condemnar els fets ocorreguts aquest matí contra el Palau de la Generalitat, ho ha fet el seu president, Roger Pallarols a través de Twitter. Els Mossos d’Esquadra han denunciat a quatre persones pel llençament de pintura contra el Palau de la Generalitat.

Els serveis de neteja de l’Ajuntament de Barcelona estan treballant per tal d’esborrar la pintura.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Manifestacions

Notícies semblants: