Ja heu vist l’Espot de la Marató d’aquest any? 


9
9 points
Foto: ccma

“Serem més forts” és la cançó de l’Espot de la Marató 2020, una Marató que va haver de canviar la seva finalitat per culpa de la maleïda pandèmia de la Covid-19. Aquest any d’una manera o un altre ens toca a tots, els que han perdut algun familiar, els que han vist el seu negoci tancat, els que han patit un ERTO o els que tan sols ens hem vist obligats a confinar-nos.

En definitiva, aquest any més que mai hem de col·laborar amb la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio per aconseguir fons per la investigació del Coronavirus.

Ahir TV3 va estrenar el vídeo de L’Espot de la Marató 2020 en el que han participat Miki Núñez, Suu, Elena GadelLildami, Gemma Humet, Antonio Orozco, Nina, Dyango, Marina Prades, Eduard Costa, Joan Garrido, Sicus Carbonell, Ferran Massaguer, Joan Rovira, JuAiala, David Busquets i Sara Terraza; i els grups Buhos, Las Migas, Doctor Prats, La FollieMaruja Limón i Els Catarres. Una composició de Jordi Cubino.

“Un cant a l’esperança i a la força col·lectiva en aquests moments tan complicats per la pandèmia”


T'agrada? Compartiex-ho!

9
9 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
14
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
5
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.