ÚLTIMA HORA: Trapero restituït com a cap dels Mossos d’Esquadra


3
3 points

El conseller d’Interior Miquel Samper ha restituït al Major Josep Lluís Trapero com a cap dels Mossos d’Esquadra, després d’una conversa mantinguda entre tots dos. El conseller apunta que la restitució es farà de forma immediata.

El Major Trapero ha acceptat passats d’uns dies per reflexionar després de la seva absolució de l’acusació de sedició que l’ha tingut apartat del comandament dels Mossos des de finals del 2017, quan es va aplicar l’article 155.

El Departament d’Interior ha emès un comunicat que han publicat al seu perfil de Twitter.


T'agrada? Compartiex-ho!

3
3 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
8
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.