L’advocat de Trump i exalcalde de Nova York diu que els vots manipulats els tenim a Barcelona

Ahir l’advocat del derrotat Donald Trump i exalcalde de Nova York, Rudy Giuliani va assegurar que els vots manipulats per donar la victòria Joe Biden en les eleccions celebrades al seu país es troben a Barcelona. Segons Giuliani l’empresa veneçolana encarregada del recompte està relacionada amb l’empresa Indra i ha estat l’encarregada de hackejar el recompte.

Giuliani en declaracions a la cadena nord-americana FOX va dir:

“Els vots han anat a Barcelona, a Espanya. Estan utilitzant per al recompte una empresa estrangera, de propietat veneçolana, molt propera a Chávez i Maduro. És una empresa que van fundar per manipular les eleccions i, per tant, és extremadament hackejable

Segons informa Europa Press, Indra nega qualsevol relació amb les empreses que Giuliani acusa del frau electoral, mai ha tingut cap relació contractual o comercial amb elles, ni ha participat en cap projecte de gestió de processos electorals amb elles.

Tags: Eleccions, Estats Units

Notícies semblants: