Luis Suárez es perdrà el partit amb el Barça de dissabte per donar positiu en Covid-19

L’exjugador del Barça Luis Suárez i actual davanter de l’Atlético de Madrid ha donat positiu en Coronavirus durant la seva estada a Brasil per disputar les eliminatòries pel pròxim mundial, ahir ja no va jugar contra Brasil i també es perdrà el partit de dissabte contra el Barça.

L’Associació Uruguaiana de Futbol havia informat que tots els jugadors estaven lliures de Covid-19 després que Matías Viña hagués donat positiu, però a última hora de la tarda es va confirmar el positiu també de Luis Suárez.

El davanter uruguaià que es troba bé, haurà de confinar-se i a més del partit amb el Barça es perdrà també el de la Champions contra el Lokomotiv de Moscou i veurem si podrà jugar contra el València en el partit de lliga de la setmana següent. De moment haurà d’esperar per tornar-se a veure les cares en el terreny de joc amb els seus antics companys i el seu gran amic Leo Messi.

Tags: BARÇA, Luis Suárez

Notícies semblants: