Luis Suárez es perdrà el partit amb el Barça de dissabte per donar positiu en Covid-19


0

L’exjugador del Barça Luis Suárez i actual davanter de l’Atlético de Madrid ha donat positiu en Coronavirus durant la seva estada a Brasil per disputar les eliminatòries pel pròxim mundial, ahir ja no va jugar contra Brasil i també es perdrà el partit de dissabte contra el Barça.

L’Associació Uruguaiana de Futbol havia informat que tots els jugadors estaven lliures de Covid-19 després que Matías Viña hagués donat positiu, però a última hora de la tarda es va confirmar el positiu també de Luis Suárez.

El davanter uruguaià que es troba bé, haurà de confinar-se i a més del partit amb el Barça es perdrà també el de la Champions contra el Lokomotiv de Moscou i veurem si podrà jugar contra el València en el partit de lliga de la setmana següent. De moment haurà d’esperar per tornar-se a veure les cares en el terreny de joc amb els seus antics companys i el seu gran amic Leo Messi.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.