Una seixantena de sales d’arreu de l’Estat celebren avui “El último concierto”

Com a protesta i reivindicació de la situació que ha tingut el sector de la música i la cultura durant la pandèmia, avui una seixantena de sales d’arreu de l’Estat espanyol, celebraran un concert al qual han posat per títol “El último concierto, títol que malauradament per alguna d’aquestes sales serà veritat, ja que no hauran pogut fer front a tants mesos de tancament.

Aquesta nit cada sala obrirà les portes per acollir una actuació sorpresa, però amb les butaques buides, sense públic que els pugui aplaudir en finalitzar l’actuació, ho haurem de fer des de casa.El último concierto” es podrà seguir a partir de les vuit de la nit en streaming, a través de la seva pàgina web, on també podem llegir el Manifest signat per la Plataforma de Sales de Concerts.

Podrem escoltar en directe i esperem que no sigui per últim cop a artistes com: Dorian, Amaia, Suu, La Casa Azul31FamPimp Flaco, Ferran Palau, Ladilla RusaHindsCariñoEgosex Mishima, El Petit de Cal ErilMuchachito, Maria Arnal i Marcel BagésMnu Guix o Green Valley entre una llarga llista de cantants que han volgut reivindicar la seva situació.

No us oblideu, aquesta nit a les 20.00 h tenim “El último concierto”. I per anar obrint boca escoltem a la  Suu.

Tags: Últim concert

Notícies semblants: