Messi esclata a l’arribada a l’aeroport on l’esperava una inspecció d’Hisenda


Leo Messi arribava ahir en el seu avió privat a l’aeroport del Prat procedent del Perú on va disputar amb la seva selecció la classificació pel pròxim mundial i es va trobar amb la sorpresa que l’estaven esperant inspectors d’Hisenda per fer una investigació.

Després de 15 hores de vol Messi, els seus acompanyants i tota la tripulació del seu avió van estar retinguts una hora més, mentre els inspectors comprovaven tota la documentació pertinent de tots els viatgers i de l’avió.

Quan va acabar la inspecció i va accedir a la terminal, l’estaven esperant desenes de periodistes, l’astre argentí que no té per costum contestar a l’aeroport, ahir sí que va mostrar el seu malestar per una pregunta sobre Griezmann i per la inspecció d’Hisenda:

“Estic una mica cansat de ser sempre el problema de tot al club. A sobre, després de 15 hores de vol, em trobo els d’Hisenda. És una bogeria”

Segons informa RAC1 que ha consultat fons de l’aeroport, aquest tipus d’inspeccions a peu de l’avió no són gaire habituals i més quan una persona tan coneguda com Leo Messi la poden trobar en qualsevol altre moment.

Si alguns aficionats culers confien que Messi es quedi al club blaugrana amb la nova directiva que tindrà després de les eleccions que es faran pròximament, aquestes rebudes a l’aeroport sembla que no ajuden gaire al davanter argentí que darrerament mostra el seu malestar sovint.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.