El barceloní Ramon Arcusa del “Dúo Dinámico” pensa que “Con Franco se vivía mejor”

El cantant barceloní del Dúo DinámicoRamón Arcusa als seus 83 anys ens ha sorprès amb una entrevista feta al diari “El Mundo”, arran de la curiosa felicitació que li van fer a la princesa Leonor en el seu 15è aniversari. El popular duet li va voler dedicar un vídeo a la princesa amb la música de la seva cançó “15 años tiene mi amor” i les xarxes socials van esclatar criticant-los o simplement burlant-se d’ells.

Ramón Arcusa que ha volgut parlar d’aquesta polèmica amb el diari “El Mundo”, aprofita l’ocasió per mostrar la seva opinió política, mostrant-se clarament franquista, pronunciant frases com aquestes:

“Cuando el dictador Francisco Franco vivía y ejercía como caudillo de Españatodo era mucho mejor“.

“Franco hizo también muchas cosas buenas de las que no se habla”

“Con Franco había una seguridad que ni podemos soñar ahora“. 

Segons ell, quan governava Franco es podia deixar la clau a l’habitació de l’hotel perquè no entraven a robar. Després de deixar anar aquestes frases, aprofita per deixar clar que ell no defensa a Franco, ja que no va tenir res a veure amb ell. Sort que no el defensa!

En l’entrevista també parla dels moments que estem vivint a causa de la Covid-19 i del ressorgiment de la seva famosa cançó “Resistiré” que tant es va sentir durant els primers mesos de la pandèmia. Pel que fa a la gestió que han fet els governs, diu que la que ha fet Pedro Sánchez podria ser millorable:

Muy mal. Los cambios de criteriolos expertos fantasma, hasta la bajada del IVA de las mascarillas… La gestión ha sido mejorable

Mentre que alaba la que ha fet la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso:

La otra cara de la moneda. Madrid estaba en los peores lugares pero Díaz Ayuso ha mantenido a raya a sus detractores”

Segur que ell pensa que Franco, que avui fa 45 anys va morir, ho haguera fet molt millor. No us perdeu el vídeo que li van dedicar a la princesa Leonor.

Tags: Dúo Dinámico, Franco

Notícies semblants: