Les pistes d’esquí de FGC no obriran fins que s’aixequi el confinament de caps de setmana als municipis

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font ha fet saber a l’ACN que les pistes d’esquí que ells gestionen obriran un cop s’aixequi el confinament perimetral municipal dels caps de setmana. 

Font ha volgut remarcar que les estacions d’esquí no són considerades com equipaments esportius, per tant no estan subjectes a les restriccions pròpies d’aquests equipaments. Les estacions d’esquí són espais naturals oberts.

Malgrat que durant la setmana es pot sortir del municipi els responsables de les pistes d’esquí prefereixen esperar que es pugui circular per la comarca durant els caps de setmana, d’aquesta manera s’asseguren un mínim de públic, ja que si no no veuen viable l’obertura.

Les mesures de seguretat davant la Covid-19 seran les marcades en cada moment pel PROCICAT, en un principi no hi haurà limitacions als telecabines, això sí, s’haurà de portar mascareta i restar en silenci durant tot el trajecte per tal d’evitar la propagació d’aerosols tant als telecabines com als remuntadors.

Les cinc estacions d’esquí gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya són: La Molina, Espot, Port Ainé, Núria, Boí Taüll i Vallter 2000 i que per tant obriran les pistes quan s’aixequi el confinament perimetral en municipis de caps de setmana, que si l’evolució de la pandèmia és favorable, podria ser al voltant del Pont de la Puríssima.

Tags: Pistes d'esquí

Notícies semblants: