El sector de l’oci nocturn converteix la plaça Catalunya en una discoteca

Ahir a la nit el sector de l’oci nocturn va muntar una festa en la plaça Catalunya de Barcelona, convertint aquest espai del centre de la ciutat en una improvisada discoteca, com a protesta de no incloure els seus locals en el pla de desescalada.

A partir de demà dilluns 23 de novembre, bars, restaurants, teatres i cinemes podran reobrir amb controls d’aforament i complint les mesures de seguretat establertes, però el sector de l’oci nocturn se sent discriminat per no incloure’ls en aquest pla d’obertura, és per això que van voler mostrar el seu descontentament.

Empresaris i treballadors de discoteques, sales de concerts i bars musicals s’han unit sota la Plataforma Som Oci Nocturn muntant un escenari amb equips de so i llums enmig de la plaça Catalunya, amb control d’accés on es prenia la temperatura als assistents, es repartia gel hidroalcohòlic i on hi havia marques a terra per tal que cada grup de 6 persones prengués distància dels altres grups.

Si és veritat que dins del recinte delimitat per tanques es respectava certa distància, la gent es va anar aglomerant al voltant, saltant i ballant com si estiguessin en plena festa de la Mercè i la pandèmia de la Covid-19 no hagués irromput en les nostres vides.

Les imatges que circulen per les xarxes han indignat a molts professionals sanitaris que estan lluitant dia a dia contra la Covid-19 en els hospitals i un d’ells ha estat el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós que ha volgut demanar explicacions a l’Ajuntament i als Departaments de Salut i Interior a través del seu perfil de Twitter.

Tags: Barcelona, Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: