Mor Montserrat Carulla, una de les actrius més estimades de Catalunya i compromeses amb el nostre país.

Aquesta és una d’aquelles notícies que no voldríem haver de comunicar mai, però malauradament avui ens ha deixat la Montserrat Carulla, una de les actrius més estimades de Catalunya i més compromeses amb el nostre país.

Montserrat Carulla ha mort avui als 90 anys, no tenia cap malaltia especial més enllà d’una mica delicada del cor, però aquests mesos de pandèmia li han passat factura com a molts dels nostres avis. Ella, una dona activa i treballadora fins a l’últim moment estava acostumada a sortir a passejar pels carrers de la seva ciutat i arran del confinament quan no podia sortir tant, va fer una baixada important.

Mare de Vicky Peña que precisament aquests dies la veiem en l’anunci de la loteria i del director Roger Peña, la Montserrat també es va caracteritzar per estar molt compromesa amb la vida política de Catalunya, més d’un cop havia manifestat que abans de morir volia veure una Catalunya independent, malauradament no ha pogut ser.

Ens deixa grans records al teatre i a la televisió amb sèries com El Cor de la Ciutat o Laberint d’Ombres. Descansa en pau Montserrat, sempre et recordarem pel teu esperit lluitador i les teves obres.

Des de M’agrada Catalunya volem mostrar el nostre més sincer condol a tota la família i amics de la Montserrat.

Tags: Montserrat Carulla

Notícies semblants: