Joan Laporta ha decidit presentar candidatura a la presidència del Barça


2
2 points

Ja feia molts dies que corria el rumor que Joan Laporta es volia presentar a la presidència del Barça en les pròximes eleccions que se celebraran el 24 de gener. El que ja va ser president del club blaugrana entre els anys 2003 i 2010 i l’artífex que Pep Guardiola pugés a entrenar el primer equip, ha decidit presentar candidatura.

Un altre candidat que ha sorgit en les darreres hores és Emili Rousaud, el que va ser vicepresident amb Bartomeu i que va dimitir fent unes dures declaracions contra la Junta directiva d’aquells moments, dient: “Crec que algú ha ficat la mà a la caixa”. 

Tots dos faran oficial la seva candidatura demà dijous. Joan Laporta farà un acte de presentació el pròxim dilluns 30 a l’Hospital de Sant Pau i Emili Rosaud ho farà demà mateix a La Casa Milà (La Pedrera).

Fins ara les candidatures presentades són: Víctor Font, Luis Fernández Alá, Jordi Farré, Pere Riera, Agustí Benedito, Toni Freixa, Xavier Vilajoana, Joan Laporta i Emili Rosaud.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.