Cinesa lloga les sales de cinema per jugar a videojocs o per esdeveniments particulars

A causa de la pandèmia de la Covid-19 les sales de cinema quan han pogut tornar a obrir, estan tenint dificultats per poder subsistir, ja que han vist reduït el seu aforament i potser perquè la gent encara té una mica de por a estar tanta estona en un lloc tancat amb persones desconegudes.

Alguns dels empresaris de sales han sabut reinventar-se oferint nous serveis com és el cas de Cinesa que ha decidit llogar les seves sales per altres usos com per exemple jugar a videojocs en la pantalla gran amb la millor nitidesa i un so envoltant.

A partir d’ara podem llogar una sala de cinema per passar una estona de gaming o per un altre esdeveniment com la celebració d’un aniversari, el passi d’una pel·lícula en privat o una reunió de treball, tenint en compte que es respectarà l’aforament autoritzat i les sales disposen de totes les mesures de seguretat decretades davant la Covid-19.

El lloguer de la sala es fa per dues hores i mitja a un preu de 250 € i per una capacitat de 20 persones, 275 € si es lloga la sala Luxe. Encara que a simple vista sembli una mica car, si reunim una colla de 20 amics resulta per menys de 15 euros per persona.

Les sales disponibles per llogar a Barcelona són: Cinesa La MaquinistaCinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Som Multiespai.

Tags: Barcelona, Cinema

Notícies semblants: