Roger Peña, fill de la Montserrat Carulla es queixa del tractament que va fer TV3 de la mort de la seva mare: “La Carulla es mereixia més respecte”

Foto: @LoPenya

Roger Peña Carulla, fill de l’actriu recentment desapareguda Montserrat Carulla, ha volgut expressar el seu malestar amb el tractament que la televisió pública catalana ha fet de la mort de la seva mare. En la carta en Roger posa de manifest que creu que TV3 va posar notícies menys rellevants al principi del Telenotícies migdia i considera poc rigoroses les cròniques fetes per Gemma Ruiz i Raquel Sans.

En Roger fa una comparativa amb la mort de Maradona que va obrir tots els telenotícies del món, inclòs TV3 i en canvi el dia que va morir la seva mare, l’informatiu català va obrir amb notícies sobre com serà el sopar de Nadal o que una diputada austríaca havia protestat en català, relegant la notícia de la mort de “La gran Carulla”, encara que a ella no li agradava l’anomenessin així, a la quarta notícia del dia. Per nosaltres sempre serà “La gran Carulla”.

Després de dir “que aquesta mena de nyaps es filtressin al programa, sobretot quan tracten de la memòria dels morts i causen dolor als vius…”, en Roger passa a enumerar totes les dades errònies que es van dir sobre la seva mare, però millor que llegim la carta nosaltres mateixos.

Sens dubte una de les actrius catalanes més importants del segle passat i el que portem d’aquest segle XXI ha estat la Montserrat Carulla, que va saber viure i ens va ensenyar a viure a través del teatre i la televisió, sincera, compromesa amb els seus i el seu país.

Tags: Montserrat Carulla

Notícies semblants: