Carme Forcadell: “Estic convençuda que aquest és l’últim cap de setmana que estaré fora de la presó”. Escoltem-la.

Ahir a la nit l’expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, condemnada a onze anys i mig de presó per sedició, va estar al programa FAQS Preguntes freqüents de TV3, convençuda que aquest és l’últim cap de setmana que passarà fora de la presó, ja que s’espera que el Tribunal Suprem es pronunciï aquesta setmana sobre el tercer grau dels presos polítics catalans i tot apunta que la semillibertat que tenen ara, tant la Carme com la Dolors Bassa els serà retirada, tal com van fer amb els homes que estan a Lledoners.

Escoltem-lo en paraules de la Carme Forcadell:

La Carme també va voler parlar sobre la votació a favor dels Pressupostos de l’Estat que farà Esquerra Republicana de Catalunya:

“No s’és menys independentista perquè es votin els pressupostos. No té res a veure”.

La Carme diu que la presó l’ha fet més humana i ara que està col·laborant amb una ONG que ajuda a persones en risc d’exclusió social, s’ha donat que en aquests moments per la situació en la qual estem vivint per culpa de la Covid-19, s’ha de prioritzar la part humana de la societat. Escoltem-la.

“Tinc més confiança en el govern espanyol que en el Tribunal Suprem, però…”

La Carme Forcadell complirà la quarta part de la seva condemna el pròxim 28 de gener i per tant podrà sol·licitar el tercer grau que segurament perdrà aquesta setmana vinent. Malauradament tot apunta que excepte que algun dels presos polítics catalans tinguin algun permís, els nou passaran Nadal a la presó.

Tags: Carme Forcadell

Notícies semblants: