Messi dedica el seu gol d’ahir a Diego Armando Maradona

Malgrat la trajectòria personal tan poc exemplar, la mort de Diego Armando Maradona ha colpit a tots els aficionats del futbol mundial i ahir Leo Messi va dedicar el gol que va fer en el partit contra l’Osasuna al jugador argentí mort el dimecres passat.

Quan Messi va marcar l’últim gol del partit que el Barça va guanyar per 4-0 es va treure la samarreta blaugrana per lluir una samarreta del Newell‘s Old Boys amb el número 10, samarreta que va portar Maradona quan va retornar a Argentina. Llavors Messi era tan sols un nen que admirava al que havia estat el millor jugador del món i que malauradament per les seves addiccions ha mort amb tan sols 60 anys.

Ara també hem conegut la notícia de què Leopoldo Luque, el metge personal de Maradona ha estat denunciat i imputat per una presumpta negligència mèdica i homicidi culpós.

 

Tags: Maradona, Messi

Notícies semblants: