Una família amb dos menors que se salta el confinament, acaba atrapada enmig de la neu a Coll de Pal i han de ser rescatats.

Foto: Twitter @mossos

Dissabte passat els Mossos d’Esquadra van denunciar a tres adults que acompanyats de dos menors es van saltar el confinament municipal de caps de setmana que tenim vigent a tota Catalunya i van quedar atrapats enmig de la neu que va caure a Coll de Pal, a la carretera entre les comarques del Berguedà i La Cerdanya.

Els Mossos han denunciat als tres adults que van haver de ser rescatats d’enmig de la neu pels Bombers de la Generalitat, ja que no portaven l’equipament necessari per circular per la carretera de Coll de Pal plena de neu.

Els agents van rebre l’avís al voltant de dos quarts d’onze del matí del passat dissabte on se’ls avisava que hi havia una família atrapada en un cotxe enmig de la neu a la carretera BV-4024 ja en el terme municipal d’Alp.

Un cop comprovada la documentació i les explicacions dels viatgers, els Mossos van interposar la corresponent denúncia per saltar-se el confinament. Ara falta saber si els Bombers procediran a reclamar l’import del rescat per la imprudència d’aquesta família.

Segons ha explicat el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, el govern de la Generalitat està preocupat per la fugida massiva que es pugui produir aquest pròxim dijous cap a les segones residències per passar el pont de la Puríssima i recorda que s’establiran els controls necessaris per poder detectar la gent que no respecti el confinament municipal de caps de setmana.

I recorda que tots els que surtin el dijous no estan incomplint el decret de confinament, però que tinguin clar que no poden sortir del municipi a on vagin fins al dilluns 7 a les sis del matí. Per posar un exemple amb la notícia que ens afecta, els que vagin de pont a Alp no poden anar als pobles del voltant com Das, Urús, Bellver o Puigcerdà.

Tags: Coll de Pal, Rescat

Notícies semblants: