Les paperetes per les eleccions del 14-F es podran descarregar i imprimir a casa


La Junta Electoral Central, a proposta de la conselleria d’Exteriors i Relacions Institucionals de la Generalitat, ha autoritzat que les paperetes i els sobres per les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer, es puguin descarregar i imprimir a casa per tal que els votants portin el vot i així no haver d’estar tanta estona en el col·legi electoral i evitar que s’hagi de manipular el material que hi haurà disponible a les seus de votació.

Aquest sistema també facilitarà molt el vot per correu, ja que els votants no hauran d’esperar que els arribin les paperetes, tan sols hauran de descarregar-les i entregar-les al funcionari de Correus que passarà a recollir-la pel domicili, prèvia sol·licitud telemàtica a través del certificat digital IDCat.

Les persones amb discapacitat visual que ho sol·licitin a través del telèfon 012 podran rebre les paperetes i sobres en braille a casa, d’aquesta manera tindran molta més intimitat a l’hora d’efectuar el vot.

En temps de pandèmia durant la jornada electoral del pròxim 14 de febrer, s’hauran de prendre totes les mesures per garantir la seguretat davant la Covid-19, tant dels votants com de les persones que formaran part de les meses electorals i aquesta mesura és una d’elles.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.