Els nous Seat dels Mossos d’Esquadra perden benzina i han de retornar-los al taller

Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han estrenat nous cotxes de la marca Seat i poc després de ser presentats han hagut de retornar al taller perquè tenien un forat al dipòsit de benzina i perdien carburant. L’anomalia només s’ha detectat en quatre vehicles, però per seguretat s’han retornat al taller tots per tal que siguin revisats.

Segons sembla un error en el muntatge dels ancoratges de la càpsula de detinguts que s’ha instal·lat als cotxes patrulla ha causat un forat en el dipòsit de benzina. De moment només estava previst que comencessin a circular 25 vehicles dels 240 fabricats per Seat i que es modifiquen en una empresa del Berguedà per adaptar-los a cotxes patrulla.

La nova flota dels Mossos d’Esquadra que ha costat 33 milions d’euros haurà d’esperar uns dies més per estrenar-se pels carrers de Catalunya. Segons va anunciar el conseller d’interior Miquel Sàmper, malgrat que només s’ha detectat l’anomalia en quatre vehicles, prefereixen que es faci una revisió en tota la flota, ja que representa un perill ja no sols pels agents que patrullin, sinó per a tota la ciutadania.

Tags: Cotxes, Mossos, Seat

Notícies semblants:

Últimes Notícies