Neymar disposat a fer tot el possible per jugar amb Messi la temporada vinent, però on, Barcelona o París.

Neymar ha tornat a fer declaracions sobre el seu futur, ahir després de disputar el partit del PSG contra el Manchester United, ha dit que el seu desig és tornar a jugar amb Leo Messi la pròxima temporada, el que no va especificar és quin equip té al cap, el PSG o el Barça.

A Leo Messi li queda un mes per quedar lliure i després de tota la polèmica que es va muntar aquest estiu sobre la seva marxa del club blaugrana, el mes de gener ja podrà decidir lliurement on voldrà jugar la temporada següent, en canvi Neymar té contracte amb el PSG fins al 2022, però està disposat a fer tot el que estigui a les seves mans per tornar a reunir-se amb Messi en el terreny de joc.

Tal com està la situació econòmica del Barça i els litigis judicials que tenen amb el brasiler, Neymar no ho té fàcil per acabar vestint de blaugrana de nou, ara tan sols falta saber si Messi voldria jugar i traslladar a tota la família a París o troben un altre equip que els vulgui fitxar a tots dos.

Potser la clau està en el president que surti de les eleccions del 24 de gener i en funció de la nova Junta directiva Leo Messi decidirà sobre el seu futur, esperem que sigui a Barcelona per molts anys.

Tags: BARÇA, Messi, Neymar

Notícies semblants: