Les reaccions a la revocació del Suprem del tercer grau dels presos polítics catalans

Com ja era d’esperar avui el Tribunal Suprem ha revocat el tercer grau dels nou presos polítics catalans, com va dir la Carme Forcadell el passat dissabte al programa FAQS Preguntes Freqüents té més confiança amb el govern espanyol, encara que no del tot, que en el Suprem i tenia clar que seria l’últim cap de setmana que passaria fora de la presó i malauradament s’ha confirmat.

Les reaccions a les xarxes socials han estat moltes, tant per part de polítics com de la gent del poble, destacarem algunes.

La Dolors Bassa i la Carme Forcadell es lamenten que com en altres ocasions la notícia els ha arribat abans pels mitjans de comunicació que pels seus advocats o procuradors. Tornen les filtracions al Tribunal Suprem.

Tags: Presos polítics

Notícies semblants: