Obre a Barcelona el primer Restaurant interactiu de tota Europa

Foto: Facebook NÜA Smart Restaurant

El NÜA Smart Restaurante és el primer restaurant interactiu d’Europa que ha obert les portes al carrer Gran de Gràcia, 167 de Barcelona. Un restaurant en el qual la interacció entre el client i els cambrers es fa a través d’ordinadors i pantalles tàctils. Les taules s’han convertit en tauletes gegants, amb les que podrem consultar la carta, fer la nostra comanda i pagar.

Amb la pandèmia molts restaurants van incorporar el sistema de consultar les cartes a través d’un codi QR per tal que els clients no toquessin les cartes en paper i el virus es propagués a través d’elles, però el NÜA Smart Restaurant va més enllà, no ens caldrà disposar d’un mòbil, simplement haurem de seure a taula i interactuar amb ella.

Segons declaracions a RAC1 de Víctor Navas, propietari del local, a tot el món només hi ha dotze restaurants d’aquestes característiques. Un professional de les telecomunicacions i la domòtica que ha volgut aplicar els seus coneixements al seu establiment de restauració.

Navas explica que el primer cop que ens asseguem en una taula del NÜA Smart Restaurant, la taula ens registrarà i si lliurement volem donar les nostres dades, el pròxim cop que visitem l’establiment, la taula ja sabrà els nostres gustos o les nostres al·lèrgies. A més dels plats que tenen a la carta, la taula també ens donarà la informació nutricional de cada plat, afegir o treure ingredients, si volem la beguda light, normal o sense gel.

Foto: Facebook NÜA Smart Restaurant

I un cop feta la comanda, mentre esperem que ens serveixin, no ens avorrirem, podrem consultar les notícies, jugar una estona, fer-nos una foto i veure-la en la pantalla de la taula o pujar i baixar la intensitat de la llum i la música.

Tota aquesta tecnologia no anul·la el servei d’un restaurant tradicional per la gent que no conegui molt el món de la interactivitat. Els cambrers també poden fer la comanda amb una llibreta i un llapis com s’ha fet tota la vida i cobrar en efectiu. Més endavant hi haurà punts de beguda per a gossos, i menjar per les nostres mascotes, estan treballant amb Purina per crear smart food per animals.

Fa quinze dies que va obrir el NÜA Smart Restaurant, un cop aixecades les restriccions per culpa de la Covid-19. Obren de dimarts a dissabte de 12:30 a 21:30, diumenge d’11 a 17 h i també té servei de menjar per a portar.

Tags: Restaurant interactiu

Notícies semblants: